Jul

30

Sunt un catel cu o viata foarte plina pe care multi alti patrupezi ar invidia-o.

M-am nascut in Campulung Moldovenesc, pe 8 iulie, in aceeasi zi in care stapanul meu implinea 24 de ani. A fost cadoul pe care mama mea, Sanda i l-a facut lui Tudor de ziua sa.

Imi plac foarte tare calatoriile, imi place sa ma joc in nisipul de la mare, imi place sa fiu alintat si masat.

Imi place sa trag cu dintii de lemne si de crengi cat mai mari. Imi place sa alerg pe langa bicicleta, insa la viteze foarte mari ma enervez putin si latru.

Nu sunt inca sigur daca imi plac concertele si petrecerile la care ma duce stapanul meu, muzica e can tare, dar macar e multa lume si sanse si mai multe sa fiu bagat in seama si sa fiu in centrul atentiei.

Mare parte din timp stau totusi la birou, am crescut printre prelungitoare si cabluri si mi se intampla adesea sa adorm cu capul pe imprimanta.

Imi iubesc mult colegii de la munca si trec pe la fiecare sa-i salut cand vin la birou.

Nu prea imi plac bobitele pe care mi le da in graba stapanul meu, insa apreciez foarte mult cand imi gateste.

Nu stiu de ce imi vine sa alerg orice pisica imi iese in cale. Se intampla cateodata sa intalnesc unele mai tupeiste si atunci fug eu…

De cand eram mic am un simt foarte bine dezvoltat la domnisoare si ma duc glont inspre ele daca imi atrag atentia. And boy, they do…

Imi plac foarte mult oamenii, nu numai domnisoarele, un motiv in plus sa imi doresc sa va impartasesc cat mai mult din viata mea in acest jurnal deschis catre voi.

Ah, nu v-am mai spus ca in primele luni de viata un sofer neatent era sa ma faca sa nu mai pot scrie aceste randuri.

Mi-am revenit miraculos ca sa va pup asa cum stiu eu mai bine!